Fysiotherapie

Deze praktijk is bedoeld voor mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Dat wil zeggen functiestoornissen aan de spieren, pezen, banden en gewrichten.

Met behulp van fysiotherapie kunnen de functiestoornissen gestabiliseerd, verminderd of verholpen worden. De daaraan gekoppelde beperkingen kunnen geoptimaliseerd, hersteld of verbeterd worden.

Tevens Behandelen wij met succes chronische aandoeningen zoals migrane, Fibromyalgie, atrose,whiplash, frozen shoulder en psychosomatische aandoeningen zoals stress en spanningsklachten.


Acupunctuur

Steeds meer mensen vinden baat bij acupunctuur. Ze voelen zich beter en hun lichaam kan meer aan. Ook kan acupunctuur helpen bij het bestrijden van ziektes en pijn, het verliezen van gewicht en zelfts een goede hulpmiddel bij het stoppen met roken.

Acupunctuur, een van oorsprong oosterse geneeskunst, ziet de mens als één geheel: lichaam en geest. Het is een onderdeel van TCM (Traditional Chinese Medicine);  welke het lichaam op energetische manier interpreteert, klachten kan genezen of verbeteren en zelfs preventief werkt. De acupuncturist werkt op een holistische manier: er wordt niet alleen gekeken naar de aandoening, maar ook naar de gehele mens. Hiermee wordt de zieke mens in zijn omgeving centraal gesteld, niet de ziekte.

Op deze site leest u meer over acupunctuur, onze praktijk en de mogelijkheden. Als u nog vragen hebt, of u wilt een afspraak maken, aarzel dan niet en neem gerust contact op.