Stoppen met Roken met behulp van Acupunctuur

Na het stoppen met roken treden ontwenningsverschijnselen op. De ontwenningsverschijnselen treden op als de nicotinebehoefte niet meer wordt aangevuld. Het is een onbehaaglijk gevoel dat steeds sterker lijkt te worden. Het kan leiden tot slapeloosheid, irritaties, gevoelens van onrust, eet- en snoepaanvallen etc.

Uiteindelijk zal het lichaam aan de nieuwe situatie wennen, maar dat duurt een tijdje. Vooral de eerste drie weken na het stoppen met roken zijn voor veel mensen erg moeilijk. Acupunctuur is bij uitstek geschikt om die vervelende ontwenningsverschijnselen van het stoppen met roken te verminderen, waardoor het stoppen volhouden gemakkelijker wordt.

Helpt acupunctuur mij definitief van het roken af?

De acupuncturist helpt u om voortaan rookvrij door het leven te gaan. Maar u moet het natuurlijk wel zelf doen. Een sterke motivatie om er definitief mee op te houden is dan ook belangrijk. De meest succesvolle methode om met roken te stoppen blijkt de methode te zijn die zowel de lichamelijke als de geestelijke afhankelijkheid doorbreekt. Aan beide aspecten wordt aandacht besteed en u krijgt tips hoe u om kunt gaan met een leven zonder nicotine.

Een behandeling met acupunctuur kan de longenergie en zelfs de wilskracht versterken. De vitaliteit keert meestal snel terug en u voelt zich energieker dan ooit. Zo wordt volhouden steeds makkelijker! Gemiddeld zijn drie behandelingen binnen een periode van vier weken voldoende om met roken te stoppen.